OKTOBRA IZPĀRDOŠANA!

AKCIJA

Tikai oktobrī – akcijas cenas VISIEM grīdas segumiem!

Visu oktobra mēnesi salons “Tūkstoš grīdu” sadarbībā ar ražotājiem atzīmējot savu 10 gadu jubileju ir sagatavojis saviem klientiem lieliskus cenu piedāvājumus! Oktobra izpārdošana – akcijas cenas VISIEM grīdas segumiem!

Būvē māju? Remontē dzīvokli? Bet nezini, kādu grīdas segumu izvēlēties?

Piemeklēsim atbilstošāko ikviena klienta vajadzībām, nepieciešamajam noslodzes līmenim un gaumei. Individuāla pieeja katram klientam un profesionālas konsultācijas grīdas segumu jautājumos.  

Visu mēnesi akcijas cenas tādām grīdas segumu grupām kā – trīsslāņu parkets, divslāņu parkets, vinila grīdas (vinila dizaina flīzes), lamināts, korķa grīdas, PVC segumi un citi. Jau ienākot salonā garantēta atlaide un atsevišķiem produktiem, vai kolekcijām vēl papildus atlaides.

Akcijas preces pieejamas gan uz vietas noliktavā, gan uz pasūtījuma. Sakarā ar to, ka pasūtāmo preču sortiments ir ļoti plašs aicinām klientus apmeklēt salonus un izvēlēties grīdas laicīgi, lai saņemtu tieši to, ko vēlaties.

Oktobra izpārdošana ir iespēja iegādāties kvalitatīvus grīdas segumus reizē iegūstot profesionālu atbalstu un nepieciešamības gadījumā arī grīdas montāžas darbus un konsultācijas. Ja Jums grīda nav nepieciešama uzreiz, piedāvāsim uzglabāšanas iespējas.  

 

Izpārdošanas atlaides netiek piemērotas preces iegādājoties mūsu interneta veikalā, līdz ar to, gaidām Jūs ciemos uz vietas salonos. Mūsu salonu adreses: Jūrmalas gatve 37a (Imantā), vai Brīvības gatve 195 (VEF), vai sazinoties ar mūsu projektu vadītājiem:

Salons Jūrmalas gatvē 37a, Imantā:
– Gints, gints@ambe.lv, t. 26115742
– Liene, liene@ambe.lv, t. 20003620
Salons Brīvības gatvē 195, VEF:
– Valters, valters@ambe.lv, t. 28636630
– Elīna, elina@ambe.lv, t. 26357619

 

Comments are closed.