Skujiņas raksts atgriežas ar jaunu vērienu.

Grīdas seguma skujiņas rakstā atgriešanās.

Ko saka dizaineri?

Skujiņas raksts strauji atgriežas modē. Iespējams kādam tas joprojām atgādina padomju laika aktu zāles skujiņas raksta parketa grīdu, bet raudzīsimies plašāk, mūsdienu grīdas segumu veidi sniedz neskaitāmas iespējas, līdz ar to vizuāli tie izskatās moderni, mūsdienīgi un neatkārtojami. Pie tam jaunā paaudze šīs grīdas nemaz neatceras un raugās uz tām ar daudz lielāku interesi un iespējām savu telpu padarīt īpašu un neatkārtojamu.

Atzīti dizaineri uzskata, ka skujiņas raksts ir mūžīgs un tas iederas jebkurā mājas interjerā. Skujiņas raksta grīdas segums vislabāk iederas tradicionāla, vai mūsdienīga stila telpās, Šis grīdas segums spēj savienot mūsdienīgo ar tradicionālo.

Galvenais pašā sākumā izvēlēties grīdas seguma materiālu. Mūsdienās skujiņas rakstā iespējams ieklāt parketa (trīsslāņu vai divslāņu) dēļus, vinila grīdas, kā arī laminātu. Izvērtējiet visu materiālu plusus mīnusus, lūdziet padomu profesionāļiem grīdu jomā, lai palīdz Jums saprast, kurš no grīdas seguma veidiem Jums būs vispiemērotākais.

Balti krāsotas sienas, mēbeles un griesti lieliski kontrastē ar tradicionālajā ozolkoka brūnajā tonī ieklātām skujiņas raksta grīdām. Tā ir kā papildus komponente, piemēram, moderni iekārtotām virtuvēm. Šāds grīdas segums piešķir telpai dinamiku.

Lai veidotu vienotu izskatu ļaujiet šim rakstam pāriet no vienas telpas uz otru. Tomēr dizaineri iesaka neaizrauties un skujiņas raksta grīdu neklāt pilnīgi visā mājoklī, viena līdz divas telpas sniegs lielāku efektu.

Kaut kas jauns.

Šajā rakstā īpaši vēlamies izcelt Beļģu ražotāja Berry Alloc skujiņas raksta laminātu. Ne katrs ir gatavs savā mājoklī ieklāt dabīga koka grīdas segumu, tomēr tas neliedz iespēju būt moderniem un piepildīt it visas vēlmes. Šajā gadījumā Berry Alloc ir gatavs mums palīdzēt. Ar īpaši izstrādātu klik savienojuma sistēmu, šis ražotājs dod iespēju iegādāties lamināta dēļus, kas pieejami 10 dažādos koka dizainos un montēt tos katru individuāli skujiņas rakstā tāpat kā parketa dēļus. Berry Alloc lamināts ir kvalitatīvs, tas ir izturīgs, blīvs, ar labu mitrumizturību. Pie tam ražotājs dzīvojamo telpu noslodzei sniedz virsmas strukturālo mūža garantiju.

Ar Berry Alloc lamināta skujiņas raksta toņiem un tehnisko informāciju varat iepazīties šeit.

Bet varbūt tomēr…

Kā saka teiciens: “Viss labais ir sen aizmirsts vecais”, iespējams šoreiz tas nav bijis nemaz tik sen, bet varbūt pret skaistām lietām cīnīties nemaz nevajag.

Comments are closed.