Īpašie piedāvājumi izstādē “Māja.Dzīvoklis 2018”

Arī šogad izstādē “Māja.Dzīvoklis 2018” piedalīsimies ar īpašiem cenu piedāvājumiem gandrīz visiem grīdas segumu veidiem, ko piedāvājam. Izstādes mēnesis mums ir īpašs laiks, kad notiek satraukta gatavošanās plānojot, kādus produktus iekļaut piedāvājumos, kādus izdales materiālus sagatavot, kādus paraugus ņemt līdzi un kādiem šoreiz lemts palikt salonos un galu galā, ko vilksim mugurā, kad dosimies tikties ar jums izstāžu centrā “Ķīpsala”. Akcijas cenas piedāvājums ir neatņemama šīs izstādes sastāvdaļa, tāpēc par to domājam īpaši rūpīgi.  

Zemāk iepazīstināsim Jūs ar vienu daļu no īpašajiem piedāvājumiem, kuri darbosies izstādes laikā no 19.oktobra – 21.oktobrim, kā arī līdz mēneša beigām abos mūsu salonos.

PARKETS

Boen parkets logo

Trīsslāņu parkets no BOEN. Īpašajā izstādes piedāvājumā būs iekļauta plaša dizainu dažādība, lai izpatiktu ikviena gaumei. Sākot no dēļa raksta, līdz 3-joslu rakstam, balināts, vai tumši kodināts ozols arī mazliet eksotikas un pārklājumu dažādība. Parketu akcijas cenas sākot no 22,90 EUR/m2. Šajā periodā arī visai standarta kolekcijai atlaides līdz -20%.

Scheucher parkets logo

Trīsslāņu un divslāņu parkets no austriešu ražotāja Scheucher. Elites klases parketa ražotājs izstādes laikā piedāvās -30% atlaidi. Atlaide tiks piešķirta vairākām pozīcijām. Īpašajai salu kolekcijai – Elevation. Konkrētiem dizainiem no standarta ozola un oša kolekcijas (cenas sākot no 29,90 EUR/m2), kā arī Multifloor divslāņu parketa atsevišķām pozīcijām (labākais risinājums siltajām grīdām no koka ).

LAMINĀTS

Tarkett logo

Lamināts no Vācu ražotāja Tarkett. Super cena laminātam no Pro kolekcijas. Ko nozīmē Pro? Lielāka mitrumizturība, augstāka triecienizturība, izturīgāks virsējais slānis. Cena tikai 10,90 EUR/m2. Visām pārējām kolekcijām -20%.

Pergo lamināts logo

Beļģu ražotāja Pergo laminātam izstādes laikā visām kolekcijām tiks piešķirtas akcijas cenas ar -25% atlaidi. Noteikti iesakām apskatīt Sensation kolekciju, kura iekaro klientu sirdis ar skaistajiem dizainiem un gandrīz 100% mitrumizturību. Vairāk par produktu – Sensation Modern Plank kolekcija un Sensation Wide long plank kolekcija.

VINILA GRĪDAS

Tarkett logo

Vinila dizaina flīzes no Vācu ražotāja Tarkett. Septiņām kolekcijām -20% un vairāk! Atlaides gan līmējamām, gan klik vinila dizaina flīzēm. Īpaši vēlamies izcelt inovāciju Starfloor Click Ultimate, kam izstādes laikā cena būs 33,90 EUR/m2 (standarta cena: 45,80 EUR/m2). Vairāk par šo produktu lasiet šeit.

Pergo vinila flīzes logo

Beļģu ražotāja Pergo vinila dizaina flīzēm izstādes laikā tiks piešķirta -20 % atlaide. Ar vienas kolekcijas dizainiem varat iepazīties jau mūsu mājaslapā – Modern Plank (līmējamās) un Modern Plank (ar klik sistēmu).

Comments are closed.